Dla Genealogów amatorów
Statystyka od 23.11.2009
•Użytkowników• : 260
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2635531
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2635531
|
•Witamy•,
•Gościu•
|
Witam wszystkich - Bogusława Matusiak
(1 •przeglądających•) (1) •Gość•
Witamy na forum. Podziel się z nami i naszymi użytkownikami, kim jesteś, czym się interesujesz i dlaczego postanowiłeś do nas dołączyć. Serdecznie zapraszamy wszystkich nowych członków naszej społeczności i mamy nadzieję że zagościsz u nas na dłużej!
|
•TEMAT:• Witam wszystkich - Bogusława Matusiak
Witam wszystkich - Bogusława Matusiak •13 •lata•, 3 •mies.• temu• #584
|
Na początek przedstawienie się. Nazywam się Bogusława Matusiak, trafiłam na tę stronę ponieważ terenem moich poszukiwań genealogicznych między innymi jest Ziemia Dobrzyńska - Rypin, Żałe, Skrwilno, Sadłowo, Trąbin, Osiek Rypiński... to niektóre z parafii, które są w kręgu moich zainteresowań.
Nazwiska które są "moje": Kopka, Stankiewicz, Topolewscy,Rogaccy, Przecichowscy, nazwisko Leon. Ostanie "nabytki" to Betlejewscy. Tutaj odnalazłam swoich pradziadków kiedy i gdzie ślubowali, dzięki stronie już mam interesujący mnie akt ich ślubu. To na razie chyba tyla na początek. Pozdrawiam i gratuluję strony. Bogusława |
|
|
Odp: Witam wszystkich - Bogusława Matusiak •13 •lata•, 3 •mies.• temu• #592
|
Witaj,
miło nam, że do nas zawitałaś, rozgość się na dłużej:) Tym bardziej jesteśmy (cała grupa osób indeksujących) zadowoleni, że Ty oficjalnie zakomunikowałaś o sukcesie w prowadzonych poszukiwaniach, co należy jeszcze do rzadkości na tym forum;) pozdrawiam Darek |
|
|
Odp: Witam wszystkich - Bogusława Matusiak •13 •lata•, 3 •mies.• temu• #594
|
Ależ proszę
Ja znalazłem w nie "moich" indeksach i z nie "moich" materiałów około 10 aktów. Biorąc pod uwagę to, że nowości nie przeglądałem to wydaje mi się, że to dobry wynik. |
|
|
|
•Wygenerowano w• 0.11 •sekundy•