Dla Genealogów amatorów
Statystyka od 23.11.2009
•Użytkowników• : 260
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2635530
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2635530
|
•Witamy•,
•Gościu•
|
Witamy na forum. Podziel się z nami i naszymi użytkownikami, kim jesteś, czym się interesujesz i dlaczego postanowiłeś do nas dołączyć. Serdecznie zapraszamy wszystkich nowych członków naszej społeczności i mamy nadzieję że zagościsz u nas na dłużej!
|
•TEMAT:• Paweł Wasiak
Paweł Wasiak •13 •lata•, 6 •mies.• temu• #425
|
Witam wszystkich genealogów odwiedzających ten portal. Nazywam się Paweł Wasiak i jak pewnie Państwo zauważyli indeksuję parafie ziemi dobrzyńskiej i nie tylko.
Cieszę się, że mogę uczestniczyć w tym projekcie. Z początku nie zdawałem sobie sprawy, że indeksacja nabierze tempa w takim wydaniu jak obecnie. Szczególne podziękowania za poświęcony czas dla Dariusza i Ireneusza, bez których ten portal by nie istniał, a co za tym idzie nie byłoby w nim tylu ciekawostek genealogicznych, jak i indeksów parafialnych. Z pewnością każdy użytkownik tego portalu winien być im wdzięczny za tyle owocnych materiałów i wpisów, bo jak myślę tysiące osób skorzystało już z tej bazy. Udostępnione materiały to jedno, więc zachęcam pozostałe osoby odwiedzające ten portal do przyłączenia się w ramach tego projektu, w celu indeksacji parafii - razem zrobimy więcej! Z tego terenu poszukuję moich przodków i osób z nimi związanych, a mianowicie Machcińskich vel. Machczyńskich, Wachcińskich vel. Wachczyńskich, Wakczyńskich, a także Adamskich i Jabsów, z okolic Lipna, Rypina, Kikół itd. Obecnie jestem mieszkańcem Szczecina, ale z pewnością ziemia dobrzyńska to historyczny teren warty odwiedzenia. Pozdr. Paweł Wasiak |
|
|
|
•Wygenerowano w• 0.32 •sekundy•