Dla Genealogów amatorów
Statystyka od 23.11.2009
•Użytkowników• : 260
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2635531
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2635531
|
•Witamy•,
•Gościu•
|
Witamy na forum. Podziel się z nami i naszymi użytkownikami, kim jesteś, czym się interesujesz i dlaczego postanowiłeś do nas dołączyć. Serdecznie zapraszamy wszystkich nowych członków naszej społeczności i mamy nadzieję że zagościsz u nas na dłużej!
|
•TEMAT:• Witam. jestem nowym użytkownikiem
Witam. jestem nowym użytkownikiem •11 •lata•, 8 •mies.• temu• #1401
|
Witam. Nazywam się Andrzej Smoliński i mieszkam w Toruniu. Mając co nieco wolnego czasu kilka lat temu zainteresowałem się przeszłością mojej rodziny. I stworzyłem drzewo genealogiczne moich przodków korzystając z wiedzy jaką przekazali mi rodzice. Ale w tym roku rozpocząłem poszukiwania dokumentów dotyczących moich dziadków, w AP w Toruniu znalazłem bardzo dużo informacji. Moi przodkowie wywodzą się z miejscowości; Wola, Działyń, Młyniec, Osiek n/Wisłą, Lubicz. Myślę, że tutaj znajdę wiele odpowiedzi na nurtu jace mnie niewyjaśnione sprawy
|
|
|
Odp: Witam. jestem nowym użytkownikiem •11 •lata•, 8 •mies.• temu• #1402
|
Witamy,
bardzo dobrze trafiłeś ! U "Szpejanków" - jak u mamy, każdy złakniony genealog otrzyma strawę i dzięki niej poczyni dalsze kroki w mozolnej wędrówce śladami swoich przodków. P.S. W Działyniu nadal żyją potomkowie Smolińskich. pozdrawiam Anna |
|
|
|
•Wygenerowano w• 0.15 •sekundy•