Dla Genealogów amatorów
Statystyka od 23.11.2009
•Użytkowników• : 260
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2675075
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2675075
|
•Witamy•,
•Gościu•
|
Witamy na forum. Podziel się z nami i naszymi użytkownikami, kim jesteś, czym się interesujesz i dlaczego postanowiłeś do nas dołączyć. Serdecznie zapraszamy wszystkich nowych członków naszej społeczności i mamy nadzieję że zagościsz u nas na dłużej!
|
•TEMAT:• Przeszłość Demograficzna Polski
Przeszłość Demograficzna Polski •12 •lata•, 7 •mies.• temu• #1149
|
Witam
czy ktoś z koleżanek,kolegów ma dostęp do publikacji "Przeszłość Demograficzna Polski" Nr.30, 31 ? Interesują mnie dwa artykuły w nich zawarte. Jerzy. |
|
|
Odp: Przeszłość Demograficzna Polski •12 •lata•, 7 •mies.• temu• #1150
|
Witam Panie Jerzy,
proszę mnie (moderatora) opacznie nie zrozumieć ale cieszę się, iż dotychczas żaden z userów nie odpowiedział;) Po prostu, nasz portal mógłby zaistnieć w Polskiej Akademii Nauk jako miejsce spotkań osób nie szanujących cudzej własności intelektualnej. Jak się okazuje, PAN udostępniła odpłatnie on-line wszystkie artykuły z 31 roczników, koszt ściągnięcia z sieci to 5 zł za artykuł. pdp.wuwr.pl/category Nie ma tego złego ..., gdyż dzięki zainicjowanemu przez Pana tematowi, dowiedziałem się o kolejnym ciekawym źródle do badań genealogicznych, o którym dotychczas nie miałem pojęcia;), za co niniejszym dziękuję. Na podstawie samych tylko tytułów podejrzewam, że nie jednemu poszukiwaczowi własnych korzeni mogą dostarczyć kolejnych rumieńców:) pozdrawiam Darek |
|
|
Odp: Przeszłość Demograficzna Polski •12 •lata•, 7 •mies.• temu• #1152
|
Witam
dziekuję za pomoc i wskazówki, całe życie trzeba czegoś się uczyć. Jerzy |
|
|
|
•Wygenerowano w• 0.11 •sekundy•