Dla Genealogów amatorów
Statystyka od 23.11.2009
•Użytkowników• : 260
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2675076
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2675076
|
•Witamy•,
•Gościu•
|
|
•TEMAT:• Włocławek wykaz domów i właścicieli
Włocławek wykaz domów i właścicieli •9 •lata•, 5 •mies.• temu• #2312
|
Witam,
posiadamy wykaz ulic, domów (wraz z numerem hipotecznym działki) i ich właścicieli z miasta Włocławka, dane z 1917 r. Jeżeli jest ktoś zainteresowany zindeksowaniem tego wykazu na potrzeby naszego portalu, zapraszam do współpracy. pozdrawiam Darek |
|
|
Odp: Włocławek wykaz domów i właścicieli •9 •lata•, 5 •mies.• temu• #2314
|
Witam.
Jestem gotowa zrobić ten wykaz. Poproszę o materiały. Barbara |
|
•Ostatnio zmieniany•: •9 •lata•, 5 •mies.• temu• •przez• barbara 1947.
|
Odp: Włocławek wykaz domów i właścicieli •9 •lata•, 5 •mies.• temu• #2316
|
b1947 •napisał•:
Witam. Jestem gotowa zrobić ten wykaz. Poproszę o materiały. Barbara Po cichu liczyłem i na Pani zgłoszenie, mając na uwadze dotychczasową aktywność związaną z Włocławkiem:) Materiały jeszcze dzisiaj wyślę na priv, dziękuję i pozdrawiam. Darek |
|
|
Odp: Włocławek wykaz domów i właścicieli •9 •lata•, 5 •mies.• temu• #2317
|
Nie ma za co dziękować bo to przecież jest z korzyścią dla nas wszystkich
Włocławek to moje miasto rodzinne i wielu pokoleń przede mną.Jestem już ,że tak powiem oswojona z nazwiskami z naszego terenu. Póki co materiały nie doszły. Poproszę też wzór indeksu ,bo nie mam exela . Barbara |
|
•Ostatnio zmieniany•: •9 •lata•, 5 •mies.• temu• •przez• barbara 1947.
•Za tę wiadomość podziękował(a)•: Darek1965
|
Odp: Włocławek wykaz domów i właścicieli •9 •lata•, 5 •mies.• temu• #2318
|
b1947 •napisał•:
Nie ma za co dziękować bo to przecież jest z korzyścią dla nas wszystkich Włocławek to moje miasto rodzinne i wielu pokoleń przede mną.Jestem już ,że tak powiem oswojona z nazwiskami z naszego terenu. Póki co materiały nie doszły. Poproszę też wzór indeksu ,bo nie mam exela . Barbara Pani Barbaro, proszę o kontakt poprzez pocztę portalu w celu uaktualnienia Pani adresu mailowego, trzykrotne próby przesłania materiałów zakończyły się niepowodzeniem;) pozdrawiam Darek |
|
|
Odp: Włocławek wykaz domów i właścicieli •9 •lata•, 5 •mies.• temu• #2320
|
Napisałam i podałam aktualny adres e-mailowy.
Barbara |
|
|
|
•Wygenerowano w• 0.14 •sekundy•